Kumottu! Uusi James Bond -huhu oli täyttä puppupuhetta: ”Mitään tällaista keskustelua ei ole käyty”

11.08.2018 07:33 | Muropaketin toimitus

Yksi viikon isoimmista elokuvauutisista on ollut The Daily Starin ilmoitus siitä, että Idris Elba saattaa sittenkin olla uusi James Bond. Nyt on kuitenkin paljastettu, että kyseessä on silkka uutisankka.

”Ohjaaja Antoine Fuquan mukaan hän on keskustellut tuottaja Barbara Broccolin kanssa salaisen agentin roolituksesta. Pitkäaikainen Bond-päällikkö ilmoitti tässä keskustelussa, että ’aika on kypsä’ ei-valkoisen näyttelijän astua Bondin rooliin. Samassa yhteydessä kävi selväksi, että Elba on kärkiehdokas, mitä tulee Craigin seuraajiin.”

Näin uutisoimme Muropaketissa eilen, ja heti perään lisäsimme:

”Star Warsin tavoin James Bond -elokuvista liikkuu paljon huhuja ja seuraava Bond-näyttelijä on vuodesta toiseen elokuvasivustojen kestoaiheita. Villejäkin huhuja heitetään ilmoille, kunnes ne kumotaan ja uusia tulee tilalle. Näin ollen The Daily Starin uutiseen ei kannata liikaa luottaa.”

Skeptisyys oli ihan perusteltua.

Nyt The Hollywood Reporter on nimittäin The Daily Starin väitteet. Ohjaaja Antoine Fuquan edustajat ovat kertoneet, ettei ohjaaja ole käynyt mitään roolituskeskusteluja James Bond -tuottajan kanssa. Myös Idris Elban leiristä on epävirallisesti todettu, että huhu on perätön.

Joten huhumylly jatkuu.

Seuraava James Bond -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2019. Elokuvan ohjaa Danny Boyle, ja sen pääosaa esittää Daniel Craig.

Muropaketin uusimmat