UUSIMMAT

Kuva: Tältä näyttää Harrison Fordin esittämä Indiana Jones nykyään – Vaateostoksille sankari ei suostu selvästi vieläkään

08.06.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Kesällä 2022 ilmestyvän Indiana Jones 5:n kuvauspaikalta on julkaistu kuva, joka paljastaa, miltä Harrison Ford näyttää Indynä nykyään.

No, ero Kristallikallon valtakuntaan (2008) ei ole suuri: totta kai Harrison Fordille on tullut jokunen ryppy lisää, mutta mitä taas kuteisiin tulee, Indiana Jones luottaa selvästi hyväksi havaittuun vaatekertaan. Kasvomaski nyt on toki uusi lisäys, mutta sitä emme odota näkevämme valmiissa elokuvassa.

James Mangoldin (Logan) ohjaamaa ja Steven Spielbergin tuottamaa Indiana Jones 5:ttä kuvataan parhaillaan Iso-Britanniassa. Kuvauspaikalta kantautuneiden huhujen mukaan elokuvassa saatetaan nähdä myös nuorempi versio Indystä, mutta yleinen tulkinta on, että kyse on vain takaumasta, eikä Harrison Fordin kasvoja aleta nuorentamaan digitaalisesti koko elokuvan osalta.

Moneen kertaan lykätyn Indiana Jones 5:n ensi-ilta on tällä tietoa 29.7.2022. Elokuvaa tähdittävät myös Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook ja Shaunette Renée Wilson.

Muropaketin uusimmat