Uusimmat

”Löin Leonardo DiCapriota naamaan, huusin haista v-ttu ja sain roolin” – TV5:n lauantai-illan elokuva sai alkunsa aika erikoisella tavalla

24.10.2020 09:14 Muropaketin toimitus

TV5 esittää tänään Margot Robbien läpimurtoelokuvan The Wolf of Wall Street kello 21.00 alkaen.

Vuonna 2013 valmistunut The Wolf of Wall Street on Robbien ja Leonardo DiCaprion tähdittämä, viisi Oscar-ehdokkuutta saanut elokuva perustuu pörssimeklari ja -keinottelija Jordan Belfortin samannimisiin muistelmiin.

Martin Scorsesen ohjaamassa elokuvassa nähdään avainrooleissa myös mm. Matthew McConaughey ja Jonah Hill.

Sittemmin Suicide Squadilla ja muilla hittielokuvilla nimeä saanut Margot Robbie oli The Wolf of Wall Streetin koekuvausten aikaan vielä melko tuntematon näyttelijä. Silti tai juuri siksi hän päätti laittaa kaiken peliin roolia hakiessaan.

Kuten vuonna 2015 Muropaketissa uutisoimme:

”Koekuvauksissa mietin koko ajan, että minulla on 30 sekuntia aikaa tehdä jotain vaikuttavaa tai hommasta ei tule mitään. ’Tämä on elämäsi tilaisuus, käytä se’. Niinpä aloin kiljua hänelle [Leonardo DiCapriolle] ja hän huusi takaisin. Leonardo oli todella pelottava. Pystyin hädin tuskin jatkamaan. Leonardo lopetti repliikkinsä sanomalla ’Sinun pitäisi olla tyytyväinen, kun sinulla on tällainen mies. Nyt tulet tänne ja suutelet minua’. Kävelin sitten hänen luokseen ja mietin, että ehkä minun pitäisikin suudella häntä – koska muulloin saan muka mahdollisuuden suudella Leo DiCapriota?”.

Viime hetkellä Margot Robbie kuitenkin muutti mielensä.

”Sitten päässäni napsahti, löin häntä suoraan naamaan ja kiljuin ’haista vittu!’. Mitään sellaista ei todellakaan ollut käsikirjoituksessa. Huone meni ihan hiljaiseksi ja minä jähmetyin”.

Margot Robbie oli ihan varma, että se siitä sitten. Tässä oli hänen uransa Hollywoodissa ja kohta poliisit kutsutaan paikalle. Piinaavan hetken jälkeen sekä Leonardo DiCaprio että Martin Scorsese alkoivat kuitenkin nauraa. DiCaprion mielestä Robbien veto oli niin loistava, että hän halusi naisen lyövän häntä uudestaan.