Uusimmat

Loppuvuoden aikataulut uusiksi: Keanu Reevesin ja Andrew Garfieldin uutuuselokuvat myöhästyvät ensi vuoteen

07.11.2018 08:52 Muropaketin toimitus

Future Film uutisoi parin uutuuselokuvansa ensi-illan myöhästyvän.

Keanu Reevesin tähdittämän Replicasin piti saada ensi-iltansa marraskuun loppupuolella. Uuden aikataulun myötä elokuva saapuu valkokankaille kuitenkin vasta 1.2.2019.

Jeffrey Nachmanoffin ohjaaman elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Neurotieteilijä William Foster (Keanu Reeves) on tutkimusryhmänsä kanssa läpimurron partaalla kehittäessään menetelmää, jonka avulla kuolettavasti haavoittuneiden ihmisten tietoisuus voidaan siirtää synteettiseen kehoon. Williamin maailma kuitenkin romahtaa, kun hänen perheensä kuolee traagisessa auto-onnettomuudessa. Surun murtamana hän on valmis tekemään mitä hyvänsä saadakseen perheensä takaisin, vaikka se tarkoittaisi kaikkien luonnonlakien rikkomista. Kollegansa Edward Whittlen (Thomas Middleditch) avustuksella, ja salassa omalta tutkimusryhmältään, William päättää kloonata perheenjäsenensä ja siirtää heidän tietoisuutensa uusiin kehoihin. Hän joutuu kuitenkin vaikean päätöksen eteen, kun selviää, että ainoastaan kolme neljästä perheenjäsenestä voidaan herättää uudestaan henkiin – minkä hinnan William on valmis maksamaan saadakseen perheensä takaisin?”

Toinen lykätty uutuuselokuva on joulukuulle lupailtu Under the Silver Lake.

It Follows -kauhuhitistä tutun David Robert Mitchellin elokuva julkaistaan vasta 19.4.2019.

Under The Silver Lakessa:

”Sam (Andrew Garfield) on älykäs mutta saamaton nuori mies, joka löytää salaperäisen naisen, Sarahin (Riley Keough) uiskentelemasta asuinhuoneistonsa uima-altaasta. Yhteisen illanvieton jälkeen Sarah katoaa. Sam aloittaa epätodellisen tutkimusmatkan läpi Los Angelesin tulkiten epämääräisiä vihjeitä Sarahin olinpaikasta. Etsiessään yhden yön ihastustaan hän joutuu sukeltamaan keskelle synkkiä salaliittoja, rikoksia ja skandaaleita, joita enkelten kaupunki on tulvillaan.”