Nyt se on vahvistettu: Mel Gibson ja Danny Glover ovat mukana uudessa Lethal Weapon -projektissa

10.12.2017 21:04 | Muropaketin toimitus

Uusi Lethal Weapon -leffa näyttää aiempaa todennäköisemmältä, sillä nyt tappavaan kelkkaan on hypännyt mukaan sekä Mel Gibson että Danny Glover.

Danny Glover ei vaikuta olevan liian vanha minkäänlaiseen toimintaan, sillä hän sekä Mel Gibson ovat mukana uudessa Lethal Weapon -leffaprojektissa. Kyseessä on jo viides Tappava ase. Sarjan edellinen elokuva oli ensi-illassa vuonna 1998.

Uudesta Lethal Weapon -leffasta on puhuttu jo pitkään mutta nyt aiemmat elokuvat ohjannut Richard Donner on kertonut haastattelussa, että Martin Riggs (Gibson) ja Roger Murtaugh (Glover) tullaan todennäköisesti näkemään valkokankailla sanailemassa ja taistelemassa konnia vastaan. Donner käy neuvotteluita elokuvastudion kanssa saadakseen projektin tuotantoon.

“Kehitin uuden elokuvan tarinan Channing Gibsonin kanssa, joka käsikirjoitti Lethal Weapon 4:n. Neuvottelen parhaillaan studion kanssa ja jos kaikki menee hyvin, teemme leffan. Mel ja Danny ovat ilmoittaneet olevansa mukana. On todennäköistä, että elokuva tehdään,” kertoi Donner.