Uusimmat

Mel Gibson: ”The Passion of the Christ -jatko-osa on kuin happotrippi”

05.07.2023 09:10 Muropaketin toimitus

The Passion of the Christ 2:ssa päädytään mm. Helvettiin.

Mel Gibson kertoo Outstanding Screenplays -YouTube-kanavan haastattelussa pitkään työn alla olleen The Passion of the Christ 2 -elokuvan olevan lopultakin näkemässä päivänvalon.

Jeesuksen paluu on ollut esituotantovaiheessa aina vuodesta 2016 asti.

Projektissa on ohjaaja-käsikirjoittaja Gibsonin mukaan kestänyt näin pitkään, koska se on erittäin massiivinen. Nyt leffaa varten on olemassa kaksi eri käsikirjoitusta, joita Gibson on työstänyt Randall Wallacen kanssa.

”Yksi niistä on perinteisempi ja toinen kuin happotrippi. Siinä matkataan toisiin todellisuuksiin ja Helvettiin, jossa nähdään enkelten lankeavan. Se on todella kahjo”, Gibson sanoo.

The Passion of the Christ: Resurrection kertoo nimensä mukaisesti Jeesuksen ylösnousemuksesta. Sen pääosassa nähdään jälleen Jim Caviezel. Kuvausten on tarkoitus alkaa vielä tämän vuoden aikana.

Vuoden 2004 The Passion of the Christ kertoi Jeesuksen 12 viimeisestä tunnista ja oli jättihitti, sillä se tuotti noin 612 miljoonaa dollaria vain 32 miljoonan budjetilla. Elokuva keräsi kritiikkiä väkivaltaisuudestaan ja joidenkin mielestä se oli myös antisemitistinen.