Uusimmat

Mel Gibsonia vierastetaan yhä Hollywoodissa – nyt selvisi, miksi hän silti sai roolin uudesta John Wick -tv-sarjasta

Mel Gibson (The Continental -sarjan Cormac) Kuva: © Amazon Studios

19.09.2023 14:50 Muropaketin toimitus

Mel Gibson esittää pahista tällä viikolla alkavassa John Wick -sarjassa The Continental.

Prime Video julkaisee tällä viikolla ensimmäisen jakson uudesta, John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuvasta sarjasta The Continental. Nuorta Winston Scottia sarjassa esittää Colin Woodell, ja pääpahikseksi on kiinnitetty Mel Gibson.

The Continentalin vastaavana tuottajana ja ohjaajana toimiva Albert Hughes kertoo TV Linelle olleensa Tappavan aseen ja Mad Maxin aikoihin suuri Mel Gibson -fani, mutta selittää sarjan roolitusprosessin olleen hyvin perinteinen.

“Hollywoodissa homma menee yleensä niin, että yhteen rooliin on viisi nimeä ja sitten aletaan systemaattisesti käymään läpi, ketkä heistä ovat saatavilla.”

Gibsonin uraa ovat jo monta vuosikymmentä painaneet aikoinaan tehdyt sekoilut, mutta tästä huolimatta hänelle haluttiin antaa keskeinen rooli uudesta sarjasta. Hughes ei halua ottaa kantaa Gibsonin henkilökohtaiseen elämään. Hän on kiinnostunut tästä vain näyttelijänä.

“Mielestäni siinä oli vain jotain sellaista, että hän tuntui oikealta juuri tuohon rooliin. Hahmo menee ihan hillittömäksi ja jakso on, sanotaanko nyt vaikka että hauska”, Hughes kommentoi.

Kolmiosaisen The Continental: From the World of John Wick -sarjan ensimmäinen osa julkaistaan Prime Videossa 22. syyskuuta.