UUSIMMAT

Missä Captain Marvel oli vuodet 1995-2019? Uusi Avengers: Endgame -video taisi juuri vastata kysymykseen

08.03.2019 08:22 | Muropaketin toimitus

Keskiviikkona oman elokuvansa saanut Captain Marvel astui supersankarien kerhoon vuonna 1995. Kuitenkin vasta keväällä ensi-iltansa saavassa Avengers: Infinity Warissa Brie Larsonin esittämä ”Ihme” palaa maapallolle. Mitä kosminen sankari on puuhaillut tässä välissä?

Kysymys on saanut vastauksen Disneyn järjestämässä osakkeenomistajien tapaamisessa, jossa esiteltiin maistiaisia yhtiön tulevista jättielokuvista.

”IT-ammattilaiseksi ja Disneyfiiliksi” itsensä esittelevä Scott Ladewig on kertonut Twitterissä, mitä Avengers: Endgamen näytteessä elokuvasta esiteltiin. Tässä yhteydessä selvisi, että Captain Marvel on pysytellyt poissa Maasta, koska hänellä on ollut kädet täynnä töitä maailmoissa, joilla ei ole omia Kostajiaan.

Vastaus ei tietenkään ole tyhjentävä, ja vaikuttaakin siltä, että (mahdollinen) Captain Marvel 2 voi paljastaa ”välivuosista” paljon enemmän.

Alla Ladewigin kuvailut Disneyn esittämästä materiaalista. Twitter-sivullaan hän kertoo myös muista elokuvanäytteistä, mikä saa uskomaan Avengers-viestien sisältävän aitoa tietoa elokuvasta.

Avengers: Endgame saa ensi-iltansa 24.4.2019.

Muropaketin uusimmat