Muistatko Total Recallin kolmirintaisen ilotytön? Ohjaaja halusi vielä lisää rintoja, mutta sitten erikoistehostevastaava puuttui asiaan

05.06.2020 08:27 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä scifi-klassikko Total Recall juhlii tänä vuonna 30-vuotiskekkereitä. 

Yksi Total Recallin tunnetuimmista hahmoista on kolmirintainen prostituoitu, joka piipahti elokuvassa vain ohimennen, mutta teki etenkin moneen nuorempaan katsojaan lähtemättömän vaikutuksen 1990-luvun alussa.

Total Recallin ohjaaja Paul Verhoeven on avannut haastattelussa The Ringerin kanssa kolmirintaisen mutanttinaisen taustoja ja paljastanut samalla, että rintoja olisi voinut hyvin olla enemmänkin.

”Tiedän että joillakin naisilla on neljä nänniä. Vähän niin kuin koirilla [on monta nisää]. Sellaisia ihmisiä on, olen nähnyt lääketieteellisiä kuvia aikoinaan yliopistossa. Tiesin tämän jo Total Recallia tehdessä. Halusin [Total Recallin hahmolle] neljä nänniä ja neljä rintaa, kaksi isoa rintaa ja kaksi pienempää niiden alla. Muistaakseni [erikoistehosteista vastannut] Rob Bottin oli sitä mieltä, että sellainen oli liian realistista. Kolme rintaa olivat siis tavallaan enemmän ja sopivat paremmin elokuvan tyyliin”.

Ja nyt tiedämme tämänkin.

Philip K. Dickin tarinaan pohjautuva Total Recall oli aikoinaan iso hitti: 50-60 miljonan dollarin budjetin elokuva ylsi maailmanlaajuisesti yli 260 miljoonan dollarin lipunmyyntiin. Suomessa alaotsikon ”Unohda tai kuole” saanut elokuva keräsi reilut 101 000 katsojaa.

Muropaketin uusimmat