Uusimmat

Näin Ridley Scott olisi jatkanut Alien-elokuvasarjaa, jos Alien: Covenant olisi saanut paremman vastaanoton

17.11.2018 20:31 Muropaketin toimitus

Viime vuonna ensi-iltansa saaneen Alien: Covenantin lipunmyynnin jäätyä 240 miljoonaan dollariin, ja Disneyn ostaessa 20th Century Foxin pian, näyttää vuonna 1979 käynnistyneen elokuvasarjan tulevaisuus perin synkältä.

Nyt Empire-lehti on paljastanut erikoisnumerossaan Empire Classics Alien Special, millaista jatkoa Alien: Covenantille – ja siinä sivussa myös vuoden 2012 Prometheukselle – kaavailtiin John Loganin käsikirjoittamassa elokuvassa, joka olisi saanut nimen Alien: Awakening.

Lehdessä todetaan (HN Entertainmentin mukaan) seuraavaa:

”Loganin käsikirjoitus olisi tuonut takaisin Prometheuksen insinöörit , kun rodun eloonjääneet olisivat lähteneet jahtaamaan kansanmurhan tehnyttä Davidia [Michael Fassbender].”

Toteutuessaan elokuvassa olisi matkustettu mitä ilmeisimmin LV426:lle, joka on tuttu jo aivan ensimmäisestä Alienista.

Alien: Covenantin ensi-illan jälkeen Ridley Scott on useampaan kertaan kertonut aikovansa ja haluavansa tehdä ainakin vielä yhden Alien-elokuvan, mutta asia ei ole edennyt. Tällä hetkellä koko elokuvasarja tuntuu olevan limbossa, eikä luultavasti etene mihinkään ainakaan kunnes Disneyn ja Foxin välinen kauppa on toteutunut.

Huhujen mukaan tekeillä on Alienin maailmaan sijoittuva tv-sarja, mutta mitään virallista ei senkään tiimoilta ole vahvistettu.