Hollywoodissa näyttelijät joutuvat tekemään myös elokuvia, joita eivät haluat tehdä – ja siksi Scarlett Johansson on nyt Black Widow

12.05.2021 20:32 | Muropaketin toimitus

Jos asiat olisivat menneet reilut 10 vuotta sitten toisin, heinäkuussa ensi-iltansa saavaa Black Widow -elokuvaa tähdittäisi Scarlett Johanssonin sijaan Emily Blunt.

Emily Blunt paljasti tällä viikolla Howard Sternin haastattelussa saaneensa tarjouksen Black Widow’n roolista vuoden 2010 Iron Man 2 -elokuvassa. Blunt joutui kuitenkin jättämään tarjouksen väliin, sillä hänen oli tehtävä samaan aikaan toinen elokuva.

”Sopimus sitoi minut tekemään Gulliverin matkat. En olisi halunnut itse tehdä sitä”, Blunt paljasti, viitaten Jack Blackin vuoden 2010 komediaan, jota harva enää muistaa.

Emily Blunt ”pakotettiin” tekemään Gulliverin matkat, koska oli Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvan (2006) sopimuksen yhteydessä lupautunut tekemään myös toisen elokuvan 20th Century Foxille. Ja kun studio sitten päätti, että toinen elokuva on Gulliverin matkat, sai Scarlett Johansson lopulta Black Widow’n roolin.

Muropaketin uusimmat