Netflix lakkautti jo nyt maaliskuussa alkaneen uutuussarjan – Eikä ihme: ”Niin sekava, että jo alussa teki mieli jättää kesken”

05.05.2021 08:46 | Muropaketin toimitus

Lyhyestä virsi kaunis: Netflixissä vasta pari kuukautta sitten alkanut Irregulars-sarja on saanut kirvestä kalloon jo nyt.

The Irregulars on Tom Bidwellin luoma ja käsikirjoittama sarja, joka sijoittuu viktoriaaniseen Lontooseen. Sarja kertoo nuorista, jotka päätyvät selvittämään rikoksia tohtori Watsonin ja tämän kumppanin Sherlock Holmesin kanssa.

Deadlinen mukaan Irregulars ei ole saamassa toista tuotantokautta. Varsinaista syytä lopettamispäätökselle ei ole kerrottu, mutta katsojaluvuistahan tässä tietenkin on kyse. Suoratoistopalveluiden kilpailu on keskenään kovaa, ja keskinkertaisen vastaanoton saaneet sarjat eivät kauaa Netflixissä porskuta.

Muropaketin toimituksessa ei Irregularsin lopettamista itketä. Sarja sai nimittäin hyvinkin kolean vastaanoton Helinä Laajalahden arviossa:

Arvostelu | Sherlock Holmes kohtaa X-Filesin Netflixin uudessa The Irregulars -sarjassa, jonka alku on niin sekava, että teki mieli jättää kesken