Uusimmat

Netflixiin tulee tänään odotettu uutuusleffa, jonka tuoreusaste on RT:ssa 87 prosenttia

Kuva: Netflix ©2023

10.11.2023 09:00 Muropaketin toimitus

Sevenistä, Fight Clubista ja Mindhuntersista tutun David Fincherin uutuuselokuva The Killer eli Tappaja tulee tänä aamuna Netflixiin.

The Killerissä Michael Fassbenderin esittämä salamurhaaja taistelee kohtalokkaan virheen jälkeen omia työnantajiaan – ja itseään – vastaan kansainvälisessä ajojahdissa.

Alexis ”Matz” Nolentin sarjakuvaan pohjautuvassa trillerissä näyttelevät myös Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte ja Tilda Swinton.

Elokuvan ikärajasuositus on K16 ja pituutta sillä on kohtuulliset 118 minuuttia.

Suomessa mediat eivät saaneet The Killeristä etukäteen screeneriä arvioitavaksi, joten kerromme mielipiteemme elokuvasta vasta viikonlopun mittaan, mutta tilanne vaikuttaa hyvältä ainakin Rotten Tomatoesin suunnalla: The Killerin tuoreusaste on 175 arvion jälkeen jopa 87 prosenttia.

Ja etenkin The Smiths -fanien kannattaa ottaa The Killer katselulistalleen, sillä Morrisseyn ja kumppaneiden musiikki on leffassa vahvassa roolissa.

Nyt selvisi miksi The Smiths -yhtye on niin isossa roolissa Fight Club -ohjaaja David Fincherin uudessa The Killer -elokuvassa