Netflixissä tänään alkanutta uutta tv-sarjaa ei voi suositella: ”Unettavan tylsää bulkkimoskaa ja onneton sekasotku”

19.02.2021 18:02 | Muropaketin toimitus

On vuosi 2074 ja globaali katastrofi on pirstonut Euroopan mikrovaltioiksi, jotka taistelevat maanosan herruudesta. Kolme sisarusta yrittää muuttaa mantereen kohtalon.

Kuulostaako hyvältä?

Ei mikäään ihme jos kuulostaa, sillä saksalaistuotantoa olevassa Netflix-uutuudessa Tribes of Europassa olisi aineksia vaikka mihin. Ikävä kyllä tänään julkaistun sarjan tekijät eivät ole saaneet aiheesta irti juuri mitään mielenkiintoista.

”Netflixin tuorein dystooppiseen tulevaisuuteen sijoittuva tieteissarja Tribes of Europa vaikutti varsin lupaavalta. Sitä mainostetaan hienon Dark-sarjan tekijöiden uutuutena ja kantava idea on kiinnostava. Lopputulos on taas tuttua Netflixiä, onneton sekasotku, joka lainaa paremmiltaan, yrittää tunkea aivan liian monta ideaa samaan pakettiin ja onnistuu silti olemaan puuduttavan tylsä. […] Tribes of Europa ei ota riskejä, ollen sitä samaa unettavan tylsää bulkkimoskaa kuin suurin osa Netflixin alkuperäistuotannoista. Se on sääli, sillä sarjan premissi tarjoaa mahdollisuudet paljon parempaan”, todettiin Muropaketin sarja-arviossa, jonka voi lukea täältä:

Arvostelu | Netflix kierrättää kuluneita ideoita Tribes of Europa -scifi-sarjassa, jonka vain kuusi jaksoa sisältävä kausi ei tunnu loppuvan koskaan

Jos scifi-sarjat kiinnostavat, uutuuksista parempaa viihdettä on vaikkapa Sean Pennin The First:

Arvostelu | Mars-planeetta kutsuu Sean Pennin uudessa The First -tv-sarjassa, jonka alku on suorastaan upea

Muropaketin uusimmat