Nyt menevät alushousut vaihtoon: Jos tuore Marvel Studios -huhu on totta, fanit suihkuttavat ilopissaa kattoon asti

24.01.2020 08:02 | Muropaketin toimitus

Yksi 2000-luvun suosituimmista Marvel-sarjakuvista on ollut supersankareiden yhteisseikkailu Secret Invasion eli ”Salainen invaasio”, jossa avaruusolentorotu skrullit soluttautui Maan päälle aikomuksenaan vallata planeettamme.

Kun Marvel Studios paljasti skrullien olevan mukana Captain Marvel -elokuvassa (2019), otaksui moni studion ottaneen ensimmäisen askeleen kohti Secret Invasion -elokuvaa. Captain Marvelin skrullit eivät kuitenkaan olleet ihan sitä mitä moni oli odottanut, ja Secret Invasion -haaveet haudattiin.

Mutta:

Nyt Bleeding Cool uutisoi, että Marvel Studios saattaa tehdä Secret Invasionista isolla rahalla sarjan Disney Plus -palveluun. Toistaiseksi tiedossa ei ole, onko kyseessä animaatio vai näytelty sarja, mutta joka tapauksessa moni Marvel-fani on ollut uutisesta erittäin innoissaan.

Samassa yhteydessä BC on huhuillut Marvel Studiosin elokuvista tutun ”A-luokan pelaajan” saavan oman sarjansa Disney Plussaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka on kyseessä. Tähän mennessä valkokankaalta tutuista sankareista on sarjarintamalle siirtymässä ainakin Loki, Scarlet Witch, Vision, Winter Soldier ja Falcon.

Disney Plus saapuu Suomeen ensi kesänä.

Secret Invasion -tarinaa ei ole suomeksi julkaistu, mutta tarina on julkaistu kokoelma-albumien lisäksi myös Marvelin ”omassa Spotifyssa” eli Marvel Unlimited -palvelussa.