Nyt on todella villi huhu: Tällainen on Avengers: Infinity Warin jatko-osan ensimmäinen traileri

15.10.2018 08:41 | Muropaketin toimitus

Avengers-elokuvista ei liiku ihan yhtä paljon tai ihan yhtä villejä huhuja kuin Star Warsista, mutta kauas ei jäädä.

Sarjassamme ”Villit huhut, jotka ovat todennäköisesti potaskaa, mutta liian herkullisia että voisimme jättää kertomatta niistä”:

Redditissä julkaistiin hiljattain viesti, jossa kuvailtiin melko tarkasti mitä Avengers: Infinity Warin jatko-osan ensimmäinen traileri sisältää. Viesti poistettiin pian julkaisun jälkeen, mikä sai monen uskomaan sen sisältäneen aitoa tietoa, sillä Redditin viestejä harvemmin poistellaan. Tietenkin poisto saattoi tapahtua myös juuri tästä syystä: jos trailerin kuvaus oli jonkun vääräleuan viritelmä, sai sen kirjoittaja aiheelle lisää uskottavuutta vihjaamalla, että Marvel Studios on vaatinut Redditin ylläpidolta viestin poistoa…

CBR-sivusto kuvailee poistetun viestin sisältöä seuraavasti:

Varoitus! Vaikka epäilemmekin vahvasti viestin paikkansapitävyyttä, saattaa seuraava kirjoitus sisältää spoilereita Avengers 4:sta.

Traileri alkaa kun Iron Man ja Captain America kohtaavat jälleen Wakandassa.

Tämän jälkeen näemme kuinka Hulk treenaa kohdatakseen Thanoksen uudelleen, Wong koettaa ottaa yhteyttä Doctor Strangen sieluun, M’Baku johtaa Wakandaa, Rocket ja Nebula rakentavat uutta teknologiaa, Haukansilmä toimii Roninina Japanissa, Ant-Man ja Iron Man matkustavat kvanttitodellisuuteen, Thor ja Valkyrie kohtaavat jälleen, Loki ja Thor taistelevat menneisyydessä Chitaureja vastaan, Captain America saa uuden kilven Iron Manilta – ja lopuksi kuinka Captain Marvel on nyrkit hehkuen valmiina taisteluun.

Lisäksi trailerissa nähdään miekkaa heiluttava Thanos, joka huomaa ikuisuuskiven kadonneen Rautahanskastaan.

Lopuksi vahvistetaan elokuvan nimi:

Avengers: Annihilation.

”Paljastetut” kohtaukset kuulostavat hyvinkin mielenkiintoisilta, mutta samalla epäilys kasvaa: paljastaisiko Marvel Studios tosiaan heti kättelyssä näin paljon odotetun elokuvansa sisällöstä? Toki ”Avengers 4” voi sisältää edeltäjänsä tavoin niin paljon odottamattomia juonenkäänteitä, etteivät edellä esitellyt kohdat ole mitään niiden rinnalla.

Jälleen kerran: nähtäväksi jää.

Avengers: Infinity Warin jatko-osa julkaistaan huhti-toukokuussa. Jos Marvel Studios noudattaa perinteistä aikatauluaan, elokuvan ensimmäistä traileria voi odottaa näytille lähiviikkoina.