The Predator -elokuvan tähti paljasti leffan juonen haastattelussa

02.11.2017 17:08 | Muropaketin toimitus

The Predator -leffan juonesta tihkuu uusia makupaloja.

Shane Black on mies joka on saanut Hollywoodissa aikaan paljon hyviä asioita. Käsikirjoitusten osalta hänet tunnetaan parhaimmin Tappavasta aseesta. Sen sijaan Blackin kynäilemän jatko-osan käsikirjoitusta ei lopulta päätetty käyttää, sillä se oli aivan liian synkkä ja väkivaltainen. Kaiken lisäksi siinä nähdään päähenkilö Martin Riggsin (Mel Gibson) kuolema.

Sittemmin Black on tarjonnut ensiluokkaista viihdettä esimerkiksi hienolla Kiss Kiss Bang Bang -elokuvalla, jonka hän kirjoittamisen lisäksi myös ohjasi.

Shane Blackillä oli pieni rooli Predator-elokuvassa, jonka käsikirjoitukseen hän antoi oman panoksensa. Nyt Black on takaisin Predatorin metsästysmailla, sillä hän on ohjaamassa kirjoittamaansa The Predator -leffaa.

Elokuvaa tuottava 20th Century Fox on onnistunut pitämään leffan juonen hyvin pitkälti salaisena, mutta nyt eräs sen näyttelijöistä on lörpötellyt haastattelussa. Jos et halua tietää mitä elokuvassa tapahtuu, nyt on hyvä aika lopettaa lukeminen.

Thomas Janen (The Expanse) mukaan The Predatorissa ryhmä sotaveteraaneja on henkisesti sodan arpeuttamia, ja heitä ollaan viemässä bussilla sairaalaan hoidettavaksi. Matkan varrella sattuu ja tapahtuu, jonka seurauksena samaan bussiin laitetaan sotaveteraanien lisäksi myös joku täysin tuntematon hahmo.

Kyseinen henkilö on sattumoisin nähnyt Predator-olioiden avaruusaluksia, ja on sen takia päätynyt jonkun epämääräisen tahon tappolistalle. Sotaveteraaneilla on huono päivä, sillä nyt hekin ovat päässeet samalle epämiellyttävälle listalle, josta kukaan ei halua löytää omaa nimeään. Asiahan ei jää siihen, vaan sotasankarit kaappaavat bussin ennen kuin heidät ajetaan jonnekin tienpenkkaan teloitettavaksi.

”Otamme bussin hallintaamme ja päätämme, että paskat kaikesta, nyt lähdetään tappamaan Predatoreja! Olemme juuri niin sekaisin, että uskomme tämän tyypin UFO-juttuja, joka on aika siistiä”, kertoi Jane Shadow Nationin haastattelussa.

Tämä kaikki vaikuttaa oikein lupaavalta, etenkin  kun muistaa kuka elokuvaa on tekemässä. Toivottavasti leffa tuo jotain tolkkua retuperälle ajatuneelle Predator-elokuvasarjalle.

The Predatorin ensi-ilta on ensi vuoden elokuussa.