Uusimmat

Quentin Tarantino kehitti Django Unchainedille villiä jatko-osaa, mutta nyt on selvää, että elokuva on kuopattu

21.06.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon Django/Zorro -elokuvaa alettiin suunnitella vuonna 2012 julkaistun Django Unchained -elokuvan jälkeen.

Quentin Tarantino alkoi kymmenisen vuotta sitten kehitellä elokuvaa, joka olisi yhdistänyt Tarantinon Django Unchained -elokuvassa nähdyn, Jamie Foxxin esittämän Djangon ja Antonio Banderasin ensimmäisen kerran vuonna 1998 esittämän Zorron.

Django/Zorro -elokuvan oli määrä sijoittua muutama vuosi Django Unchained -elokuvan tapahtumien jälkeen, ja Banderasin ja Foxxin oli tarkoitus palata rooleihinsa.

Käsikirjoittaja Jerrod Carmichael liittyi projektiin vuonna 2019. Nyt Django/Zorro on kuitenkin kuopattu, paljastaa Carmichael GQ:n haastattelussa.

“Quentin on hullu jota rakastan ja jonka kanssa on mukava viettää aikaa. Katsoimme yhdessä eksploitaatioelokuvia New Beverlyssä ja hän teki minulle keittiössään tuoretta sitruunamehua ja luki kirjoittamiaan kohtauksia, joita ei koskaan nähty hänen elokuvissaan. Se oli todella erityistä. Se on uskomaton käsikirjoitus, joka syntyi siitä Django/Zorrosta, jonka olisin toivonut Sonyn tekevän, mutta jonka tajuan nyt mahdottomaksi. Mutta olen edelleen sitä mieltä että kirjoitimme 500 miljoonan dollarin elokuvan”, Carmichael selittää.