Quentin Tarantino nimesi suosikkinsa Marvel Studiosin elokuvista – “Se on paras The Avengersin jälkeen tehdyistä”

11.06.2019 13:22 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinolla on tunnetusti monipuolinen elokuvamaku. Nyt Pulp Fiction -ohjaaja on kertonut nauttivansa myös Marvel Studiosin supersankarielokuvista.

Empire-lehden tuoreimmassa numerossa (via Comicbook.com) Quentin Tarantino kertoo, ettei hän ole seurannut viime vuosina hirveän aktiivisesti supersankarigenreä, mutta on nyt alkanut ottaa sen elokuvia paremmin haltuun voidakseen katsoa Avengers: Endgamen.

Samalla Tarantino nimesi suosikkinsa Marvel Studiosin tuoreimmista elokuvista.

”Luulen että olen nähnyt viime vuosina elokuvateattereissa vain Wonder Womanin ja Black Pantherin. Mutta pari viikkoa sitten aloin katsella taas Marvelin elokuvia nähdäkseni Endgamen. Lopetin juuri Captain America: Civil Warin ja seuraavaksi vuorossa on Doctor Strange”, Tarantino nimesi, kunnes jatkoi:

”Itse asiassa viimeksi näin Thor: Ragnarokin. Rakastin sitä. Se oli suosikkini The Avengersin jälkeen tulleista elokuvista – ihan selkeä suosikkini”.

Täytenä yllätyksenä ei Quentin Tarantinon supersankarifanitus tule, sillä aikoipa ylistetty ohjaaja itsekin tehdä Marvel-leffan aikoinaan. Tarantinon uusin elokuva, Once Upon a Time in Hollywood, saa ensi-iltansa Suomessa elokuussa.

Muropaketin uusimmat