Quentin Tarantino paljasti yhden asian viimeisestä elokuvastaan – tai ainakin sen trailerista

03.07.2021 07:35 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino tekee vielä yhden elokuvan ja sitten ura ohjaajana saa mennä pakettiin.

Hiljattain Tarantino kertoi harkinneensa esikoiselokuvansa Reservoir Dogsin tekemistä uudelleen uransa finaaliksi, mutta oli sitten kuitenkin luopunut ajatuksesta:

Mikä on Quentin Tarantinon viimeinen elokuva? Ohjaajalla oli villi ja aika herkullinenkin idea, mutta päätti sitten hylätä sen

On hyvin mahdollista, ettei Tarantino itsekään vielä tiedä, mikä hänen viimeinen elokuvansa tulee olemaan, ja vaikka tietäisikin, ei ohjaaja suostu sitä vielä paljastamaan.

Tuoreessa haastattelussaan CinemaBlendin kanssa Tarantino on kuitenkin paljastanut yhden yksityiskohdan tulevasta:

”Suunnitelmani on, että viimeisessä elokuvassani sanotaan, että se on Quentin Tarantinon viimeinen elokuva. Trailerissa nyt ainakin, mutta luultavasti myös itse leffassa, kyllä. Olen miettinyt tätä asiaa. En koskaan jätä väliin tilaisuutta kasvattaa myyttiä ympärilläni”, Tarantino totesi pilke silmäkulmassa.

Quentin Tarantino on ollut viime aikoina ahkerasti esillä eri medioissa. Syynä on tällä viikolla ilmestynyt esikoisromaani Once Upon a Time in Hollywood, joka laajentaa vuoden 2019 elokuvan tarinaa. Teos on julkaistu myös suomeksi samalla nimellä Like-kustannuksen toimesta.