Uusimmat

Robert Downey Jr.:n uusi elokuva nähdään Suomen valkokankailla tammikuussa – Mistään Iron Manista ei ole todellakaan tällä kertaa kyse

15.10.2019 16:01 Muropaketin toimitus

Robert Downey Jr. on jättänyt supersankarihommat taakseen ja siirtyy seuraavaksi juttelemaan eläimille.

Varmaan jokainen meistä on joskus höpötellyt mukavia eläimille, oli kyseessä sitten kissa tai hevonen, mutta Robert Downey Jr.:n esittämä John Dolittle on siitä erikoinen kaveri, että hänelle eläimet juttelevat takaisin.

Tehosterikkaan Dolittle-elokuvan virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta. Matkasta tulee huikea seikkailu, ja tohtori saa takaisin elämänilonsa ja rohkeutensa löytäessään uusia ihmeellisiä eläimiä ja kohdatessaan vanhoja vihollisia. Tohtorin matkaan lyöttäytyvät nuori oppipoika ja kokonainen kaarti luonteikkaita eläinystäviä: arka gorilla, innokas mutta pieniälyinen ankka, alituiseen keskenään kinastelevat nyrpeä strutsi ja pirteä jääkarhu sekä päättäväinen papukaija, joka on Dolittlen tärkein neuvonantaja ja uskottu.”

Toimintakomedian ensimmäinen traileri julkaistiin viikonloppuna, ja se näyttää tältä:

Nyt Finnkino on vahvistanut nimen Eläintohtori Dolittle saaneen elokuvan Suomen ensi-illan, ja se on perjantai 17.1.2020.

Robert Downey Jr.:n lisäksi Dolittlea tähdittävät myös Rami Malek, Octavia Spencer, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, John Cena, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Craig Robinson, Antonio Banderas, Michael Sheen ja Jim Broadbent.

Elokuvan on ohjannut Stephen Gaghan (Syriana, Traffic).