Uusimmat

Selitetty: Tämän takia Captain Marvelia nähtiin Avengers: Endgamessa niin vähän

06.09.2019 10:01 Muropaketin toimitus

Varoitus: Luvassa spoilereita Avengers: Endgamesta.

Brie Larsonin esittämä Captain Marvel alias Kapteeni Ihme nähtiin lyhyesti Avengers: Endgamen alkupuolella, mutta sen jälkeen kosminen supersankari katosi valkokankaalta pariksi tunniksi. Lopuksi Marvel palasi takaisin Maahan ja auttoi kätevästi tuhoamaan Thanoksen sotalaivaston.

Moni on kritisoinut Endgamen käsikirjoittajia siitä, että Captain Marvel piti keinotekoisesti sysätä tekemään sankaritekoja muihin maailmoihin, ettei turhankin ylivoimaiseksi kirjoitettu hahmo olisi ratkaissut supersankarien ongelmia ennenaikaisesti.

Nyt käsikirjoittajaduo Christopher Markus ja Stephen McFeely on ainakin jossain määrin myöntänyt Vanity Fairille, että juuri tästä oli kyse. Haasteita tuotti myös se, että Endgamea tehtiin ennen kuin Captain Marvelin samana vuonna ilmestynyt sooloelokuva oli valmis. Hahmo oli siis käsikirjoittajille vieras, mutta ei katsojille, kiitos elokuvien julkaisujärjestyksen.

”Captain Marvel oli alusta asti mukana elokuvassa, mutta meillä ei ollut paljoa käytettävissämme. Hahmo oli roolitettu, mutta siinä se. On vaikeaa tasapainotella noin voimakkaan hahmon kanssa. Emme halunneet tilannetta, jossa olisimme vain heittäneet Captain Marvelin ratkaisemaan asiat, joita ei aikaisemmin voitu ratkaista ilman häntä”, duo kommentoi.