Selitetty: Tämän takia Pulp Fiction- ja Kill Bill -tähti ei ole näytellyt Quentin Tarantinon elokuvissa 15 vuoteen

19.11.2019 13:14 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino ja Uma Thurman tekivät yhdessä vuosina 2003 ja 2004 ilmestyneet Kill Bill -elokuvat. Sen jälkeen ei myös Pulp Fictionissa näytellyttä Thurmania ole Tarantinon leffoissa näkynyt.

Kill Bill Vol. 2:n kuvauksissa Quentin Tarantino painosti Uma Thurmania tekemään itse haastavana pidetyn ajokohtauksen, vaikka Thurman olisi halunnut tehtävään sijaisnäyttelijän. Loppujen lopuksi Thurman sitten loukkasikin itsensä, ja hänelle jäi pysyvä vamma niskaan ja polviin.

Thurmanin mukaan tapahtunut pyrittiin salaamaan tuottajien toimesta, eikä Tarantinokaan esimerkillisesti toiminut.

Vaikka täydellistä välirikkoa onnettomuudesta ei seurannutkaan, välikohtaus tulehdutti Uma Thurmanin ja Quentin Tarantinon välit vuosiksi. Ohjaaja on sanonut olleensa pahoillaan tapahtuneesta ja ymmärtäneensä, miksi se tuhosi näyttelijän luottamuksen häneen. Osittain tämän takia Thurmania ei nähty enää Death Proofissa, Inglorious Basterdsissa, Django Unchainedissa, The Hateful Eightissa tai Once Upon a Time in Hollywoodissakaan.

Vuoden 2018 keväällä Thurman kuitenkin ilmoitti olevansa valmis tekemään uuden elokuvan Tarantinon kanssa, jos se on riittävän hyvin kirjoitettu. Menneet on siis unohdettu, ainakin jossain määrin.

Tällä tietoa ylistetty ohjaaja on tekemässä enää vain yhden elokuvan. Onkin mielenkiintoista nähdä, onko entinen luottonäyttelijä sen näyttelijäkaartissa mukana.

Kill Bill: Vol 1 nähdään Paramount Networkilla tänään kello 21.59 alkaen.

Muropaketin uusimmat