UUSIMMAT

Quentin Tarantinon kymmenettä eli viimeistä elokuvaa on turha odottaa hetkeen

15.11.2019 09:04 | Muropaketin toimitus

Once Upon A Time in Hollywood -leffa on vahvoilla Oscar-kisassa.

Quentin Tarantinon yhdeksännen elokuvan Once Upon A Time in Hollywoodin veikataan saavan useita Oscar-ehdokkuuksia, muta fanit vaativat jo lisää.

Nyt NME kertoo Tarantinon vahvistaneen, että hän todellakin tekee vielä ainakin yhden elokuvan. Ohjaaja on aiemmin vihjaillut sen jäävän hänen viimeiseksi leffakseen. Uutuutta on kuitenkin turha odottaa hetkeen.

– Minulla ei ole mitään käsitystä mitä se käsittelee. Mutta jotain se käsittelee, koska aion tehdä elokuvan jossain vaiheessa, Tarantino sanoo.

– Yleensä kun saan käsikirjoituksen valmiiksi, niin tuotantoprosessi alkaa saman tien. Once Upon a Time in Hollywoodin kanssa näin ei käynyt, vaan viimeistelin sen kässärin, laitoin sen laatikkoon ja kirjoitin näytelmän, hän jatkaa.

Tarantino kertoo myös, ettei hänen lupaamansa kymmenes elokuva ole seuraavana listalla, sillä hänellä on useita muita projekteja työn alla.

– Kirjoitin viisiosaisen tv-sarjan ja nyt työskentelen kirjan kimpussa, joka toivottavasti on valmis noin kolmen kuukauden kuluttua. Eli ensin kirja, sitten näytelmä ja tv-sarja ja vasta niiden jälkeen alan miettiä seuraavaa elokuvaa, ohjaaja kertoo.

Once Upon a Time in Hollywood pyörii vielä teattereissa, mutta elokuvan Blu-ray julkaistaan Suomessa 27. joulukuuta ja luvassa on todella komea paketti.

Tarjolle tulee 4K Ultra HD, Blu-ray, Steelbook Blu-ray ja DVD sekä rajoitettu spesiaaliversio, 4K Ultra HD Collector’s Edition, jonka mukana tulee 7″ tuumainen vinyylisingle, juliste ja leffan inspiroima Mad Magazine -lehti.

Muropaketin uusimmat