Uusimmat

Margot Robbie paljasti, mitä naisten jalkoja rakastava Quentin Tarantino häneltä pyysi Once Upon a Time in Hollywoodin kuvauksissa

26.05.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Barbie-tähti Margot Robbie esitti Sharon Tatea Quentin Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

Quentin Tarantino tunnetaan jalkafetissistään – hänellä on tapana kuvata naisten paljaita jalkoja elokuvissaan. Once Upon a Time in Hollywoodissa paljaita varpaitaan pääsee esittelemään muun muassa Margot Robbie.

Robbie kertoo Voguen videolla vuosien varrella käyttämistään asuista ja paljastaa samalla, mitä Tarantinon kanssa tapahtui Once Upon a Time in Hollywoodin kuvauksissa.

Hänen mukaansa kohtaus, missä Robbien esittämä Sharon Tate menee elokuviin ja riisuu siellä saappaansa, oli aina mukana käsikirjoituksessa. Jalkojen likaisuus oli kuitenkin spontaani päätös Tarantinolta.

“Hahmoni kävelee elokuvateatteriin nähdäkseen itsensä valkokankaalla. Hän potkaisee saappaansa pois jalasta ja nostaa jalkansa ylös rentoutuakseen katsomaan elokuvaa. Mutta jalkani olivat tuolloin likaiset, koska olin kävellyt niillä ympäri kuvauspaikkaa. Ne pysyivät likaisina, koska Quentin sanoi, ettei niitä saa puhdistaa. Joku juoksi paikalle pesemään niitä, mutta hän vain kommentoi, että tämä on todellista, joten pidetään se sellaisena”, Robbie kertoo.

Katso koko haastattelu tästä videosta: