Selitetty: Tämän takia Thanos ei tappanut kaikkia supersankareita Avengers: Infinity Warissa

12.11.2018 06:32 | Muropaketin toimitus | 1

Avengers: Infinity Warissa oli useampi hämmentävä juonenkäänne. Nyt yksi niistä on saanut selityksen.

Varoitus! Luvassa juonipaljastuksia Avengers: Infinity Warista.

Joe ja Anthony Russon ohjaaman Avengers-elokuvan loppupuolella Thanos (Josh Brolin) saapui Wakandaan kiskomaan viimeisen ikuisuuskiven Visionin (Paul Bettany) otsasta. Kostajat koettivat parhaansa mukaan estää hullun titaanin, mutta Thanos pesi sankareilla lattiaa 5-0.

Voimistaan huolimatta Thanos ei surmannut kaikkia Kostajia, vaan tyytyi vain sysäämään heidät syrjään.

Miksi? Miksi ottaa moinen riski?

Marvel Studiosin Head of Visual Development Ryan Meinerding on selittänyt Thanoksen ratkaisun tuoreessa The Art of Avengers: Infinity War -kirjassa seuraavasti:

”Thanoksen suunnitelma saada kaikki ikuisuuskivet itselleen oli tehnyt hänestä niin voimakkaan, että hänestä tuli tyynempi, määrätietoisempi ja järkevämpi. Hän ei välttämättä enää huolinut sankareiden tappamisesta. Kunhan hän saisi kaikki kivet itselleen, hän voisi saavuttaa sen mitä haluaa.”

Thanos ei siis yksinkertaisesti pitänyt maallisia supersankareita tarpeeksi suurena uhkana heidät eliminoidakseen. Tämä on sinänsä helppo ymmärtää: jos edes Hulk (Mark Ruffalo) tai Thor (Chris Hemsworth) eivät onnistuneet pistämään Thanokselle kampoihin, mitä saumaa voisi olla keppiä heiluttavalla vakoojalla (Scarlett Johansson)?

Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Screen Rant.

Lisää Thanoksen edesottamuksia päästään todistamaan ensi keväänä yhä nimettömän ja trailerittoman Avengers 4:n merkeissä.

Keskustelu

Kostajat koettivat parhaansa mukaan estää hullun titaanin, mutta Thanos pesi sankareilla lattiaa 5-0.

Teknisesti ottaen Kostajat saivat kerättyä lähes yhtä paljon pisteitä kuin Thanos, joka voitti vain teknisellä pistevoitolla. Kostajathan lahtasivat kaikki hänen ryhmänsä jäsenet ja Dr. Strangen mukaan pelasivat itsensä loppupeliin.

Voimistaan huolimatta Thanos ei surmannut kaikkia Kostajia, vaan tyytyi vain sysäämään heidät syrjään.

Käsittääkseni varsinaisesta alkuperäisten Kostajien porukasta kukaan ei kuollut, vaan kaikki kuolleet olivat joko jostain muusta sankariporukasta tai sitten uudempia tulokkaita ja varajäseniä. Jopa lopun "tomupilvi" säästi kaikki alkuperäiset Kostajat koska…

Spoiler: Töttöröö!

Muropaketin uusimmat