Seuraava Predator-elokuva ei ole jatko-osa tai remake, vaan ”todella mieluisa yllätys”

18.07.2017 12:32 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ilmestyvän The Predator -elokuvan sisällöstä tiedetään vielä todella vähän. Tähän asti on ollut epäselvää jopa se, onko elokuva jatko-osa vai oma itsenäinen kokonaisuutensa.

Nyt The Predatorissa näyttelevä Keegan-Michael Key on valottanut Entertainment Weeklylle elokuvan suhdetta edeltäjiinsä eli Predatoriin, Predator 2:een ja Predatorsiin sekä Alien vs Predatoriin ja Aliens vs Predator: Requiemiin.

”Se ei ole jatko-osa. Mukana on paljon ohjaaja Shane Blackille ominaista huumoria. Se sijoittuu samaan universumiin viiden aikaisemman elokuvan kanssa. Tässä vaiheessa en tuon paremmin voi sanoa, enkä voi vielä kertoa enempääkään”, Key muotoili.

”Olin etuoikeutettu päästessäni tekemään The Predatoria, ja uskon että alkuperäisen elokuvan uutta versiota odottavat tulevat yllättymään. Ja se tulee olemaan todella mieluisa yllätys”.

Elokuussa 2018 ensi-iltansa saava The Predator tulee saamaan R-ikärajan, ja sisältää täten siis huomattavasti rujompaa väkivaltaa kuin 2000-luvun aikaisemman Predator-elokuvat.

Keegan-Michael Keyn lisäksi The Predatoria tähdittävät Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen ja Thomas Jane.

Muropaketin uusimmat