Star Trek -tähti William Shatner matkusti avaruuteen ja tajusi siellä, miten vastuuttomia mulkkuja ihmiset ovat

16.08.2022 09:30 Muropaketin toimitus

Nyt 91-vuotias William Shatner esitti alkuperäisessä Star Trekissä kapteeni Kirkiä ja on vanhin avaruudessa käynyt ihminen.

Näyttelijä William Shatner matkasi viime vuonna avaruuteen Jeff Bezosin Blue Origin -yrityksen rakentaman raketin kyydissä. 91-vuotiaasta Star Trek -tähdestä tuli näin vanhin avaruudessa käynyt ihminen.

Shatnerin matka avaruuteen nähdään osana hänen elämästään kertovaa, tulevaa dokumenttia, jonka ohjaa Alexandre O. Philippe.

Tuoreessa haastattelussa (Yahoon kautta) Shatner kertoo, kuinka matka avaruuteen avasi hänen silmänsä ihmiskunnan ongelmien osalta aivan uudella tavalla.

“Kun menin sinne ja näin maapallon kaaren ja sen valtavan mustuuden kaiken ympärillä, tajusin todella, miten vähän vasta tiedämme ja miten pelaamme uhkapeliä planeettamme kanssa. En voinut kuin ajatella sitä hirveää taakkaa, minkä Clive, minun kaksivuotias lapsenlapsenlapseni saa kantaakseen vanhempana”, Shatner kommentoi.

Shatnerin omat lapset koittivat kääntää isänsä pään ja olemaan lähtemättä avaruusmatkalle, koska se oli heidän mielestään “liian vaarallista”. Lastenlasten mielestä se kuitenkin oli “todella coolia”.

Näyttelijän matka avaruuteen kesti noin 10 minuuttia.

Muropaketin uusimmat