Uusimmat

Suoratoistokenttä menee taas uusiksi: C More ja MTV Katsomo yhdistetään lokakuussa

Kuva: © MTV

06.09.2023 10:26 Muropaketin toimitus

MTV julkaisee lokakuussa uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun, jonka myötä MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, MTV Katsomon ja C Moren, sisällöt muuttavat uuteen palveluun.

Uusi MTV Katsomo tarjoaa tiedotteen mukaan ”ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun”.

Uutta MTV Katsomoa voi käyttää jatkossakin maksutta, mutta myös maksullisten tilaustuotteiden kautta.

”Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Uudesta MTV Katsomosta on jatkossakin katsottavissa maksutta laaja kattaus MTV:n sisältöjä, kuten MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan ohjelmia. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaan takaa MTV Katsomo+ -tilaus. MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät MTV:n ohjelmia myös ennakkoon, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn.

MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Tilaukseen voi yhdistää myös MTV:n vahvan urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.