Tänään tv:ssä: Clint Eastwoodin vakava sotadraama sai internetin ulvomaan naurusta – ”Tämä on täysin hullua”, totesi näyttelijäkin

26.08.2019 09:26 | Muropaketin toimitus

MTV3 esittää ensi yönä Clint Eastwoodin kiitosta keränneen sotadraaman American Sniper.

Clint Eastwoodin vuonna 2014 ohjaama American Sniper kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan kokeneesta ja palkitusta amerikkalaisesta tarkka-ampujasta Chris Kylesta (Bradley Cooper). Kylesta tulee Irakissa sotasankari. Hänen uskomaton tarkkuutensa taistelukentillä pelastaa lukemattomia henkiä ja hän saa lempinimen Legenda, Kotona hän kuitenkin kohtaa haasteita, on vaikeaa olla hyvä isä ja aviomies.

Elokuvan pääosissa nähdään Bradley Cooper ja Sienna Miller.

American Sniper keräsi ilmestyessään kiitosta ja erinomaisen hyvän lipunmyynninkin (lähes 550 miljoonaa dollaria). Silti elokuva muistetaan viisi vuotta myöhemmin parhaiten ”vauvakohtauksestaan”. Bradley Cooper joutui esittämään yhden American Sniperin dramaattisimmista kohtauksista vauvanuken kanssa. Elokuvan ilmestymisen aikoihin Cooper piti suunsa aika hyvin supussa, mutta jälkikäteen jopa hän on avautunut pöhköstä tilanteesta.

”En voinut uskoa että teemme sen muovivauvan kanssa. Olin ihan että tämä on täysin hullua” näyttelijä kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa.

American Sniper alkaa MTV3:lla kello 01.05.

Muropaketin uusimmat