Uusimmat

Taru sormusten herrasta -tähti Sean Astin ei yllättynyt uudesta tv-sarjasta – on puhunut asiasta jo 15 vuotta

08.11.2017 08:24 Muropaketin toimitus

J. R. R. Tolkienin fantasiaklassikosta ollaan tekemässä uutta tv-sarjaa. Nyt TSH-elokuvatrilogiassa Sam-hobittia esittänyt Sean Astin on kertonut mielipiteensä asiasta.

Kuten Muropaketissa maanantaina kerrottiin, Warner Bros. Pictures ja Tolkienin perikunta ovat kehitelleet kaikessa hiljaisuudessa uutta Keski-Maahan sijoittuvaa televisiosarjaa. Taru sormusten herrasta -tarinan televisiosovitus on tällä tietoa löytämässä kodin Amazonista.

Peter Jacksonin ohjaaman Taru sormusten herrasta -trilogiasta tuttu Sean Astin ei ole asiasta yllättynyt.

Tuoreessa radiohaastattelussa Sean Astin totesi väittäneensä jo 15 vuoden ajan, että uusi versio on tulossa ennen pitkää.

”Se on massiivinen tarina ja hahmot niin rakastettavia, että kyllä se uusiksi pistetään”, Astin summasi.

Paluuta Samvais Gamgin rooliin ei Astin kuitenkaan ole edes miettinyt.

”Kun näin uutisen Amazonin sarjasta, ei paluu rooliin tullut edes mieleeni. Mietin vain miltä tuntuisi nähdä seuraava Sam. Se on kiehtova ajatus, mutta piru asuu yksityiskohdissa. Kuinka hahmo toteutettaisiin ja kuka sitä esittäisi?”, Astin pohdiskeli.

Vielä ei ole tiedossa, aiotaanko tulevassa sarjassa seurata orjallisesti Tolkienin romaanien pääjuonta eli Sormuksen ritareita ja Frodoa. Sean Astin ei panisi pahitteeksi, vaikka tarinassa tutkittaisiin Keski-Maan tapahtumia laajemminkin.

”Morian kaivoksiin viitataan paljon Taru sormusten herrassa -elokuvissa. Hobitti-trilogiassa niissä piipahdetaan, mutta olisi kyllä hauska seurata vaikka viisi tuntia kääpiöiden elämää siinä paikassa”, Astin visioi.