Uusimmat

The Flash -tähti Ezra Miller on taas vaikeuksissa – Tällä kertaa näyttelijää syytetään alaikäisen manipuloinnista LSD:llä ja alkoholilla

10.06.2022 14:27 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Ezra Miller on joutunut oikeuden eteen viime aikoina useasti.

Ihmeotukset-elokuvista ja DC-elokuvien The Flashin roolista tunnettu näyttelijä Ezra Miller on jälleen otsikoissa. Nyt häntä syytetään alaikäisen groomingista eli lapsen valmistelusta seksuaaliseen hyväksikäyttöön, uutisoi The Entertainment Weekly.

Syytteen mukaan nyt 18-vuotias Tokata Iron Eyes oli vain 12-vuotias siinä vaiheessa, kun tuolloin 23-vuotias Miller alkoi manipuloida häntä muun muassa LSD:n ja alkoholin avulla. Millerin kerrotaan muun muassa kutsuneen Iron Eyesin mukaansa Lontooseen ensimmäisen Ihmeotukset-elokuvan kuvauksiin, minkä aikana hän pyrki nukkumaan yhdessä tuolloin 14-vuotiaan Iron Eyesin kanssa.

Tapauksessa syyttäjinä ovat Iron Eyesin vanhemmat. Heidän mukaansa Miller antoi Iron Eyesille huumeita ja lahjoja, ja pyrki näin saamaan tämän kiitollisuudenvelkaan. Heidän mukaansa Millerin manipulatiivisessa käytöksessä oli kulttijohtajan piirteitä.

Iron Eyes itse ei pidä Milleriä syyllisenä. Hän julkaisi oman näkemyksensä asiasta Instagramissa, missä kuvaa Millerin olleen hänen tukenaan vaikeina aikoina. Hän myös mainitsee olevansa nyt aikuinen. Hän kirjoittaa muun muassa näin: “Tämä ei kuulu kenellekään muulle, valintani ovat omiani.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @tokatawin jakama julkaisu