Uusimmat

Tom Hollandin uusi sarja haukuttiin pataluhaksi: “Kuin potku hampaisiin”

15.06.2023 13:30 Muropaketin toimitus

Tom Hollandin tähdittämä The Crowded Room alkoi Apple TV+:ssa viime viikolla.

Spider-Man-tähti Tom Hollandin mukaan hänen esittämänsä rooli Apple TV+:n uutuussarjassa The Crowded Room on ollut “rankin koskaan”. Tämän vuoksi sarjan saamat negatiiviset arvostelut tuntuvat sarjan tuottajanakin toimivasta Hollandista ikäviltä.

The Hollywood Reporterin haastattelussa brittinäyttelijä myöntää, että arvosteluja on ollut ikävä lukea.

“Se oli kuin potku hampaisiin. Selailin arvosteluja, ja sitten yllättäen huomasin, että tämähän on huono arvostelu. Usein sieltä lopulta löytyy joku tasapainottava ominaisuus, mutta tuossa ei ollut mitään sellaista”, Holland kertoo.

Hän kuitenkin uskoo, että myös hyvä arvosteluja on tulossa.

The Crowded Roomin tuoreusaste Rotten Tomatoesissa on tällä hetkellä vain 32 %. Taviskatsojien puolella luku on 90 %, mutta sarja on edelleen käynnissä, minkä vuoksi tämä varmasti vielä muuttuu. Kriitikot saivat sarjasta ennakkoon katsottavaksi kaikki kymmenen jaksoa.

Muropaketin arvostelussa jaettiin yleinen mielipide The Crowded Roomista, vaikka Hollandin suoritus sarjassa onkin hyvä:

“The Crowded Room on vakavasta ja erittäin mielenkiintoisesta aiheesta tehty jännitysdraama, joka turhauttaa katsojansa, koska se ei alkuperäisestä pyrkimyksestään huolimatta onnistu pitämään salaisuuksiaan salaisuuksina alkumetrejä pidemmälle. Jännityssarja paranee kuitenkin hieman loppua kohden mysteerin vaihtuessa oikeussalidraamaksi.”

Arvostelu | Tom Hollandin uusi The Crowded Room käy katsojan hermoille, vaikka sarja loppua kohti petraakin