Uusimmat

Tom Holland paljasti yhden asian, mitä hän katuu Spider-Man-roolistaan

20.06.2023 12:12 Muropaketin toimitus

Tom Holland pääsi näyttelemään aiempien Spider-Man-näyttelijöiden, Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin, kanssa elokuvassa Spider-Man: No Way Home.

Vuodesta 2017 Spider-Manin roolissa Marvel Studiosin elokuvissa on nähty brittinäyttelijä Tom Holland. Häntä ennen seittejä ovat elokuvissa heitelleet myös Tobey Maguire ja Andrew Garfield.

Holland paljastaa The Hollywood Reporterin haastattelussa katuvansa sitä, ettei ottanut roolituksensa jälkeen yhteyttä roolia häntä ennen The Amazing Spider-Man -elokuvissa esittäneeseen Garfieldiin.

“Se johtui minun naiviudestani. Olin vain 19 kun minut valittiin rooliin. Olin niin keskittynyt siihen, että sain roolin, eikä minulle tullut edes mieleen, miltä se on mahtanut hänestä tuntua. Jos olisin tehnyt toisen elokuvani, eikä se olisi kunnolla menestynyt ja he olisivat vaihtaneet minut toiseen näyttelijään, minun olisi ollut todella vaikea palautua siitä. Andrew selvisi siitä ihan uskomattoman hyvin. Toivon vain että olisin soittanut hänelle ja sanonut, että kyllähän hän varmaan ymmärtää, etten voi kieltäytyä tällaisesta mahdollisuudesta”, Holland kommentoi.

Kaikki kolme Hämistä nähtiin yhdessä pari vuotta sitten julkaistussa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa, jolloin Holland pääsi vihdoin puheisiin Garfieldin kanssa. Holland kertoo heidän olevan nykyisin hyviä ystäviä.

Kolmikolla on jopa oma chattiryhmä nimeltä “Spider-Boys”.

Hollandin voi nähdä tällä hetkellä hyvin erilaisessa roolissa Apple TV+:n uutuussarjassa The Crowded Room.

LUE MYÖS: Arvostelu | Tom Hollandin uusi The Crowded Room käy katsojan hermoille, vaikka sarja loppua kohti petraakin