Uusimmat

Traileri: David Bowien The Man Who Fell to Earth -scifi-klassikkoon perustuva tv-sarja alkaa huhtikuussa

23.02.2022 09:55 Muropaketin toimitus

The Man Who Fell to Earth -sarjan pääosan näyttelee Chiwetel Ejiofor.

Showtime-kanava on julkaissut ensimmäisen trailerin The Man Who Fell to Earth -tieteisdraamasta, jonka pääosissa nähdään Chiwetel Ejiofor ja Naomie Harris. Mainospätkä paljastaa sarjan alkavan Yhdysvalloissa 24. huhtikuuta, jolloin nähdään kaksi ensimmäistä jaksoa.

The Man Who Fell to Earth -tv-versio ammentaa sekä Walter Tevisin vuoden 1963 saman nimisestä kirjasta että Nicolas Roegin ohjaamasta vuoden 1976 elokuva-adaptaatiosta, jonka pääosassa nähtiin David Bowie avaruudesta saapuvana muukalaisena. The Man Who Fell to Earth oli Bowien ensimmäinen elokuva. Ohjaaja Roeg tunnetaan sen lisäksi muun muassa Walkabout – Erämään vangit ja Kauhunkierre -klassikkoelokuvistaan.

The Man Who Fell to Earth – Mies toisesta maailmasta -leffa ei ole tällä hetkellä Suomessa tarjolla missään suoratoistopalvelussa, mutta sen voi vuokrata ainakin iTunesista.

Tv-version luojana, vastaavaana tuottajana ja käsikirjoittajana toimivat Alex Kurtzman ja Jenny Lumet. Sarjassa esiintyvät myös muun muassa Jimmi Simpson, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew, Clarke Peters ja Bill Nighy.

The Man Who Fell to Earthin Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta Suomessa Showtime-sarjoja esittää tuoreeltaan Paramount+-palvelu.

Muropaketin uusimmat