Uusi Daredevil-sarja on nyt tekeillä – Charlie Cox jatkaa Marvelin sokean supersankarin roolissa

20.05.2022 12:31 Muropaketin toimitus

Charlie Cox palasi viime vuoden lopulla Matt Murdockin alias Daredevilin rooliin Spider-Man: No Way Homen merkeissä. Kuten tästä saattoi olettaa, sokea sarvipää on saapunut Marvel Cinematic Universeen jäädäkseen.

Variety-lehti kertoo Marvel Studiosin näyttäneen vihreää valoa uudelle Daredevil-sarjalle, joka julkaistaan muiden Marvel-sarjojen tavoin yksinoikeudella Disney+:ssa. Käsikirjoittajina toimivat Matt Corman  ja Chris Ord Covert Affairs (2010-2014).

Aikaisemmin Charlie Cox on esittänyt Daredeviliä Netflixin Marvel-sarjassa (2015-2018), joka saapuu Suomen Disney+:aan kesäkuussa. Asiaa ei ole vielä vahvistettu, mutta Disney+:n tuleva sarja saattaa olla jatkoa Netflix-sarjan tapahtumille.

Vincent D’Onofrio palasi Kingpinin rooliin viime vuonna Hawkeye-sarjassa, mutta tiedossa ei ole, onko Kingpin mukana Daredevilin uudella tuotantokaudella. On sangen mahdollista, että tällä kertaa keskitytään Daredevilin muihin vastustajiin. [Kuten Stilt-Maniin – toimituksen toiveikas huomio]

Muropaketti jututti Charlie Coxia Daredevilin ensimmäisen kauden aikoihin vuonna 2015. Tuolloin näyttelijä totesi yhteisseikkailusta muiden Marvel-sankarien kanssa seuraavasti:

”Luin taannoin Civil War -sarjakuvan ja uusia Kostajia, ja tiedän että Daredevil on mukana noissa tarinoissa. Civil Warista taisin tosin myöhästyä. En tiedä, Marvel ei ainakaan ole maininnut siitä minulle mitään. Sopimuksessani kuitenkin lukee, että jos he haluavat minut mukaan johonkin elokuvaan, niin mukana olen. Ja sehän olisi ihan mahtavaa!”

Haastattelu: Daredevil-tähti Charlie Coxista tuli supersankarifani Netflix-sarjan myötä

Oman elokuvansa Daredevil sai vuonna 2003. Ben Affleckin tähdittämää leffaa harvempi on kehunut, mutta halutessaan sen voi katsoa suoratoistona Netflixistä, Prime Videosta ja Elisa Viihde Viaplaysta.