Uusi Masters of the Universe -elokuva on taas pulassa: ohjaaja ei ollutkaan ohjaaja

09.02.2018 09:10 | Muropaketin toimitus

He-Man on syntynyt onnettomien tähtien alla. Transformers-elokuvia on tehty 2000-luvulla jo viisi, ja Ninja Turtles -leffojakin pari, mutta 80-luvun suosikkilelujen laatikosta ponnistava Masters of the Universe ei millään tunnu toteutuvan.

Masters of the Universe -elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty vuosien saatossa esimerkiksi Kick-Ass 2:n Jeff Wadlow ja Terminator: Salvationin McG. Ohjaaja toisensa perään on kuitenkin pakannut laukkunsa,ja jättänyt He-Manin hankeen istumaan.

Syksyllä 2017 uutisoitiin, että Bladen ja Batmanin parissa kannuksensa ansainnut David S. Goyer hoitaisi vihdoinkin Masters of the Universen valkokankaalle. Tilanne vaikutti vihdoinkin lupaavalta, mutta tätä iloa ei kauaa jatkunut.

David S. Goyer ei Masters of the Universea ohjaa, uutisoi The Hollywood Reporter. Tosiasiassa Goyer ei koskaan edes allekirjoittanut sopimusta Sony Picturesin kanssa, hän oli ainoastaan vahva ehdokas ohjaajaksi. THR:n mukaan Goyer jatkaa MotU-projektin parissa käsikirjoittajana ja tuottajana. Kaikesta päätellen elokuva siis etenee, mutta nyt Sonyn pitää löytää uusi ohjaaja.

Aikaa on, sillä Master of the Universen ensi-ilta on aikataulutettu joulukuulle 2019. Nähtäväksi jää, tuleeko suunnitelma pitämään vai siirtyykö He-Manin seikkailu kesälle 2020 – tai hamaan tulevaisuuteen, taas kerran.

Muropaketin uusimmat