Uusi Shazam!-traileri: Vuoden pöhköin supersankarielokuva hiihtää Tom Hanksin auraamaa latua

04.03.2019 19:41 | Muropaketin toimitus

Wonder Womaniin ja Aquamaniin asti Warner Bros. Picturesin supersankarielokuvia syytettiin liiallisesta synkistelystä. Huhtikuussa ensi-iltansa saava Shazam! vie kepeyden uusiin sfääreihin – se on puhdasoppinen toimintakomedia Tom Hanksin Big-klassikon hengessä.

David F. Sandbergin ohjaama Shazam! kertoo nuoresta pojasta, joka saa haltuunsa (täysikasvuisen) supersankarin voimat.

DC Comicsin supersankarisarjakuvista ammentavan elokuvan juonikuvaus on ihastuttavan pöhkö, ja uuden trailerin perusteella niin on myös elokuva:

”Meissä kaikissa elää supersankari, jonka valloilleen päästäminen vaatii vain hiukkasen taikaa. Billy Batsonin tapauksessa tämä tarkoittaa, että lausumalla yhden sanan – SHAZAM! – tämä 14-vuotias katujen kasvatti voi muuttua aikuiseksi supersankari Shazamiksi muinaisen velhon taian ansiosta. Sydämeltään yhä lapsena, mutta ulkoiselta olemukseltaan jumalallisena hahmona, Shazam rellestää tänä aikuisempana versiona itsestään tekemällä niin kuin kuka tahansa teini tekisi saadessaan supervoimia; pitämällä hauskaa niiden avulla! Voiko hän lentää? Onko hänellä röntgenkatse? Voiko hän ampua salamoita käsistään? Voiko hän lintsata yhteiskuntaopin kokeesta? Shazam ryhtyy testaamaan kykyjensä äärirajoja lapsenomaisella innolla ja uhkarohkeudella. Mutta pian hänen täytyy oppia hallitsemaan nämä kykynsä taistellakseen tohtori Thaddeus Sivanan käskyttämiä pahan joukkoja vastaan.”

Zachary Levin, Mark Strongin, Michelle Borthin, Djimon Hounsoun, Jack Dylan Grazerin ja Adam Brodyn tähdittämä Shazam! saa ensi-iltansa Suomessa 5. huhtikuuta.