Uusimmat

Venom-ohjaaja selitti, miksi juuri Woody Harrelson esitti elokuvassa SITÄ hahmoa

08.10.2018 08:15 Muropaketin toimitus

Perjantaina ensi-iltansa saaneen Venomin lopputekstien lomassa nähtiin kohtaus, joka miellytti varmasti montaa Spider-Man-fania.

Varoitus: Luvassa spoilereita Venomista!

Supersankarielokuvan lopputekstien lomassa nähtiin kohtaus, jossa Woody Harrelsonin esittämä Cletus Kasady esiteltiin katsojille. Vankilan sellissä viruva Kasady julisti pääsevänsä vielä pakoon ja sitten olisi ”verilöyly luvassa”.

Tämä oli tietenkin viittaus Carnageen, joka on Venomin ykkösvihollinen Marvelin sarjakuvissa.

Nyt ohjaaja Ruben Fleischer on kertonut Cinema Blendille, miksi juuri Woody Harrelson haluttiin mielipuolisen Kasadyksi:

”Hän oli ensimmäinen ihminen, jota mietin Cletus Kasadyn rooliin. On hauskaa miettiä Woodya Natural Born Killer -elokuvassa, ja kaikkea sitä synkkyyttä ja uhkaavuutta, jonka hän voi tuota Cletus Kasadyn kaltaisen sarjamurhaajan rooliin. Carnagesta tulee… On vaan todella jännittävää miettiä Venomia ja Carnagea taistelemassa. Toivon että fanit lähtevät Venomista odottaen innoissaan seuraavaa elokuvaa. Itse olen sitä mieltä, että Tom [Hardy] ja Woody ovat kaksi mahtavaa näyttelijää, jotka voisivat luoda todella jännittäviä kohtauksia”.

Woody Harrelson esitti pääosaa jo Fleischerin esikoiselokuvassa, vuonna 2009 valmistuneessa Zombielandissa.

Venomin jatko-osaa ei ole vielä kirkossa kuulutettu, mutta todennäköiseltä se tällä hetkellä vaikuttaa. Venom nimittäin keräsi viikonlopun aikana yli 200 miljoonan dollarin lipunmyynnin, ja rikkoi sekä USA:ssa että globaalisti lokakuun myyntiennätykset.