Uusimmat

Video Näin tehtiin uuden Mission: Impossiblen mielipuolinen juna-stuntti

Kuva: © 2023 Paramount Pictures.

06.07.2023 11:50 Muropaketin toimitus

Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One -elokuva saapuu teattereihin ensi viikon keskiviikkona.

Uuden Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One -elokuvan junakohtauksesta päätyi videomateriaalia nettiin jo sen kuvausvaiheessa. Nyt Paramount on julkaissut kurkistuksen kulissien taakse, joka paljastaa kuinka kahjo stuntti tehtiin.

Videopätkässä ohjaaja Christopher McQuarrie ja Tom Cruise kertovat muun muassa heidän joutuneen rakentamaan koko höyryveturin ja junan, koska maailmasta ei löytynyt yhtäkään toimivaa höyryveturia, jonka olisi voinut rysayttää alas katkenneilta raiteilta ja vuorenrinteeltä.

Luonnollisesti myös Cruisen ja Esai Moralesin taistelu kuvattiin liikkuvan junan katolla. Junan huippunopeus oli 60 mph, eli lähes 100 kilometriä tunnissa.

Dead Reckoning -elokuvassa rooleihinsa palaavat Cruisen lisäksi Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby ja Frederick Schmidt.

Mukana ovat myös Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales ja Charles Parnell.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One saa ensi-iltansa 12. heinäkuuta. Leffasta järjestetään ennakkonäytöksiä Finnkinon teattereissa jo 9.-11. heinäkuuta.

Kakkososa saapuu teattereihin ensi vuoden kesäkuussa.