Vihdoinkin kunnon kuva: Tältä Natalie Portmanin Thor näyttää heinäkuun Thor: Love and Thunder -elokuvassa

09.05.2022 07:59 Muropaketin toimitus

Natalie Portmanin esittämästä Jane Fosterista tulee uusi Thor.

Kuvauspaikalta räpsittyjen suttuisten fotojen jälkeen Empire on julkaissut ensimmäisen kunnon promokuvan Natalie Portmanista uutena Thorina Taika Waititin ohjaamassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa.

Ohjaaja Waititi kertoo, että Portmanin esittämän Jane Fosterin paluu saa alkuperäisen Thorin pään pyörälle.

– Aikaa on ehtinyt kulua noin kahdeksan vuotta kunnes Jane ja Thor kohtaavat uudestaan. Tällä kertaa Jane on kuitenkin jotain muuta, pukeutunut samalla tavalla kuin sankarimme. Se saa Thorin aivot jumiin, Waititi selittää.

Thor: Love and Thunderin virallinen juonikuvaus kertoo seuravaa:

”Love and Thunder lähettää ukkosenjumalan (Chris Hemsworth) aivan uudenlaiselle matkalle – etsimään sisäistä rauhaa. Mutta Thorin eläkepäivät katkeavat tylysti, kun kuvaan astuu galaktinen tappaja nimeltä Gorr the God Butcher (Christian Bale), joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. Thor käy taistoon värväämällä avukseen Valkyrien (Tessa Thompson), Korgin (Taika Waititi) ja ex-tyttöystävänsä Jane Fosterin (Natalie Portman), joka – Thorin suureksi hämmästykseksi – osaa käyttää hänen taikavasaraansa Mjölniriä Mighty Thorin hahmossa. Yhdessä he suuntaavat kohti hurjaa kosmista seikkailua selvittääkseen syyn siihen, miksi Gorr janoaa kostoa, ja pysäyttääkseen hänet, ennen kuin on liian myöhäistä.”

Elokuva saa ensi-iltansa 6. heinäkuuta.