Uusimmat

Taika Waititi haluaisi tehdä jatkoa What We Do in the Shadowsille, mutta: “Meillä on nyt niin paljon paskaa kesken”

27.05.2019 12:55 Muropaketin toimitus

What We Do in the Shadows sai ensi-iltansa jo viisi vuotta sitten. Mainiolle vampyyrikomedialle kaavailtiin ihmissusiin keskittyvää jatko-osaa jo aikaa sitten, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Taika Waititin ja Jemaine Clementin ohjaama, käsikirjoittama ja tähdittämä What We Do in the Shadows (2014) sai tänä vuonna sarjasovituksen, jota voi Suomessa katsella HBO Nordicin kautta. Sarjassa piipahtaa vampyyrien kovasti vihaamia ihmissusia, mutta vain ohimennen. Ihmissusiin keskittyvä elokuva olisi siis varmasti monelle tervetullutta katseltavaa.

Nyt Akira-elokuvan kuvauksiin valmistautuva Waititi on kertonut, missä What We Do in the Shadowsin jatko-osan kanssa mennään.

”We’re Wolves on elokuva, jonka teeskentelemme Jemainen kanssa tekevämme”, Taika Waititi vitsaili Emmyjen FYC-tapahtumassa Indiewiren mukaan.

”Aina parin vuoden välein kerromme tekevämme ihmissusista kertovan elokuvan nimeltä We’re Wolves. Minusta tuntuu pahalta puhua siitä, koska se on ihan kuin isä lupaisi tulla kotiin jouluksi. Ei sillä, ettemmekö haluaisi tulla kotiin jouluksi, mutta meillä on niin paljon muuta paskaa kesken.”

Kun Taika Waititilta kysyttiin, milloin We’re Wolvesia voisi oikein odottaa, kuului vastaus:

”Koskas aiot kuolla? Lupaan että ennen sitä. Viisi vuotta, kymmenen vuotta? Meiltä meni seitsemän vuotta kirjoittaa ensimmäinen elokuva, joten laske siitä. Olipa se ikävästi sanottu.”

Toisin sanoen, Jemaine Clementinin ja Taika Waititin luomasta fantasiamaailmasta nauttivien kannattaa ottaa ilo irti sarjaversiosta, ja lopettaa We’re Wolvesin turha vartominen.