Yksi 2010-luvun parhaista scifi-elokuvista löytyy nyt C Moresta ja Elisa Viihde Viaplaysta – tai oikeastaan se on yksi parhaista scifi-elokuvista koskaan

04.03.2021 11:39 | Muropaketin toimitus

Denis Villeneuven vuonna 2016 ohjaama tieteiselokuva Arrival on nyt lisätty Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon, johon pääsee käsiksi kuukausimaksun maksamalla.

Jo ennestään Arrival löytyy C Moren valikoimasta. Vuokralla elokuva on liki kaikissa verkon vuokraamoissa.

47 miljoonan dollarin tuotantobudjetilla tehdyn ja reilun 200 miljoonan dollarin lipunmyynnin keränneen Arrivalin pääosissa nähdään Amy Adams ja Jeremy Renner. Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kun salaperäisiä avaruusaluksia laskeutuu ympäri maapalloa kielitieteilijä Louise Banksin (Amy Adams) johtama eliittitiimi kutsutaan tutkimaan. Ihmiskunnan ajautuessa sodan partaalle Banks ja hänen tiiminsä kisaavat aikaa vastaan saadakseen vastauksia, joiden vuoksi hän on valmis saattamaan vaaraan itsensä – ja mahdollisesti koko ihmiskunnan.”

Arrival on saanut kriitikoilta ja useimmilta scifin ystäviltä erinomaisen vastaanoton. Metacriticissä elokuva on rankattu sarjaan ”pakko nähdä” ja Rotten Tomatoesissa se on ”tuore” peräti 94 prosentin hyväksynnällä (kriitikoiden keskuudessa, muusta yleisöstä elokuvasta on pitänyt 82 prosenttia katsojista).

Suosittelemme myös Muropaketissa elokuvaa lämmöllä:

Arvostelu: ”Merkkiteos!” – Arrival on paras scifi-elokuva vuosikausiin