Yle Areenaan lisätään huomenna kaksi todellista komediaklassikkoa – Tuttuja monelle suomalaiselle ainakin jollain tavalla

25.03.2020 08:56 | Muropaketin toimitus

Yle on luvannut kartuttaa Yle Areenan tarjontaa, jotta koronaviruksen takia kotona peukaloita pyörittävillä veronmaksajilla olisi edes jotain tekemistä. Tällä viikolla suoratoistopalveluun saapuu pari kotimaista komediaklassikkoa.

Huomenna, torstaina 26. maaliskuuta, Yle Areenaan lisätään maineikas Katsastus-elokuva ja 80-luvun sarjahelmi Velipuolikuu.

Alla julkaisujen kuvaukset:

”Katsastus – Vuoden 1988 Katsastus kertoo kolmen suomalaisen miehen vanhenemisesta, heidän viimeisestä uhostaan tilanteessa, jossa mennyt on jätettävä ja uusi aloitettava. Tapahtumat keskittyvät pohjoiseen pikkukaupunkiin ja siellä vietettäviin häihin – ja auton katsastukseen. Ohjaus Matti Ijäs. Pääosissa Vesa Vierikko ja Sulevi Peltola”.

”Velipuolikuu – Hulvatonta todella toivottua huumoria suoraan 80-luvulta. Vitsejä, sketsejä ja musiikkia. Tapaamme mm. Pontsan perheen, Balle Ramstedtin ja opimme, miten valmistetaan pääsiäishanukas. Velipuolikuu on TV1 Viihdetoimituksen tuotanto vuosilta 1983-84.”