Yllätyskäänne: Idris Elba sittenkin James Bondiksi, kun Daniel Craig jättää roolin? ”Aika on kypsä tummaihoiselle 007:lle”

10.08.2018 09:52 | Muropaketin toimitus

Idris Elba

Jo vuosia on huhuttu, että Idris Elba astuisi James Bondin rooliin vuoden 2019 toistaiseksi nimettömän 007-seikkailun jälkeen. Näyttelijä on itse torpannut väitteet sinnikkäästi, mutta tuoreen raportin mukaan Elba saattaa sittenkin ryhtyä agenttihommiin.

The Daily Star -lehden mukaan James Bond -elokuvien tuottaja on lämmennyt ajatukselle, että Idris Elba esittäisi James Bondia Daniel Craigin jälkeen. Mikäli näin tosiaan käy, tulee Luther-tähdestä historian ensimmäinen tummaihoinen Bond.

Ohjaaja Antoine Fuquan mukaan hän on keskustellut tuottaja Barbara Broccolin kanssa salaisen agentin roolituksesta. Pitkäaikainen Bond-päällikkö ilmoitti tässä keskustelussa, että ”aika on kypsä” ei-valkoisen näyttelijän astua Bondin rooliin. Samassa yhteydessä kävi selväksi, että Elba on kärkiehdokas, mitä tulee Craigin seuraajiin.

Star Warsin tavoin James Bond -elokuvista liikkuu paljon huhuja ja seuraava Bond-näyttelijä on vuodesta toiseen elokuvasivustojen kestoaiheita. Villejäkin huhuja heitetään ilmoille, kunnes ne kumotaan ja uusia tulee tilalle. Näin ollen The Daily Starin uutiseen ei kannata liikaa luottaa.

Näyttelijä, James Bond -elokuvien tuottaja tai studio eivät ole kommentoineet Elba-uutista vielä millään tavoin.