Ensimmäinen juliste uudesta The Crow -elokuvasta – no, ainakin tavallaan

19.07.2013 12:10 | Muropaketin toimitus

The Crow

Tekeillä on uusi filmatisointi James O’Barrin sarjakuvasta The Crow. Edesmenneeltä Brandon Leeltä Eric Dravenin roolin on perinyt Fast & Furious 6 -tähti Luke Evans.

Uudesta the Crow’sta on nyt julkaistu ensimmäinen juliste – tavallaan. Sen tarkoituksena on ilmeisesti vakuuttaa vuosikaudet elokuvaa odottaneet (tai pelänneet) fanit siitä, että tällä kertaa lukuisia vastoinkäymisiä kohdannut leffa tosiaan toteutuu. Vuosien saatossa The Crow -remakella on ehtinyt olla jo useita ohjaaja- sekä näyttelijäehdokkaita. Esimerkiksi Mark Wahlbergia ja Bradley Cooperia kaavailtiin aikanaan pääosaan, mutta molemmat miehet hylkäsivät projektin.

The Crow’n ohjaa Javier Gutierrez. Mukana tekijätiimissä on myös James O’Barr, joka vastusti pitkään ajatusta uudesta filmatisoinnista, kunnes perehtyi tarkemmin ohjaajan visioon – tai sitten joku vaan iski tarpeeksi paksun setelitukon miehen käteen. Kuten oheinen juliste paljastaa, The Crow’n kuvaukset alkavat ensi vuoden puolella, todennäköisesti alkuvuodesta. Elokuvateattereihin variskostajan pitäisi siis ehtiä joko vuoden 2014 loppupuolella tai 2015 alussa.

The Crow

Lue myös:

Hyviä uutisia The Crow-faneille. Sarjakuvan luoja mukana uudessa elokuvaversiossa 4.7.2013

Brandon Leen roolin perinyt näyttelijä on fanittanut The Crow’ta lapsesta asti 7.5.2013

Brandon Leen manttelinperijä löytyi – repivätkö teinigootit pelihousunsa uuden The Crow -näyttelijän takia? 6.5.2013

X-Men-tähdestä uusi Eric Draven tekeillä olevaan The Crow -elokuvaan? 26.2.2013

Uusi The Crow -elokuva sai ohjaajan ja käsikirjoittajan 25.1.2012

 
 
 

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Shock Till You Drop

Muropaketin uusimmat