Ridley Scott teki elokuvan maailman rikkaimmasta perheestä – tältä näyttää All the Money in the World -elokuva

16.09.2017 11:33 | Muropaketin toimitus

Tositapahtumiin perustuva, maailman rikkaimmasta perheestä kertova All the Money in the World julkaistaan joulukuussa. Elokuvan ohjaimissa toimii Ridley Scott.

Getty Oil Companyn perustaja J. Paul Getty oli aikoinaan Guinnesin ennätyskirjankin mukaan maailman rikkain mies. Gettyjen perheen tarina tuli erityisen kuuluisaksi, kun Gettyn 16-vuotias pojanpoika kidnapattiin ja hänestä vaadittiin miljoonien lunnaita – eikä miljardeistaan huolimatta pihi isoisä suostunut maksamaan niitä.

All the Money in the World pohjautuu John Pearsonin kirjoittamaan elämänkertaan ja sen elokuvakäsikirjoituksen on työstänyt David Scarpa (The Day the Earth Stood Still). Kidnapattavaa nuorta Gettyä elokuvassa esittää Charlie Plummer ja hänen henkensä puolesta taistelevaa äitiä Michelle Williams. Mark Wahlberg on äidin liittolaiseksi ryhtyvä turvamies ja isoisä-Gettynä nähdään Kevin Spacey.

All the Money in the World saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 8. joulukuuta. Mahdollisesta Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.