UUSIMMAT

Ensimmäiset trailerit Arnold Schwarzeneggerin ja Sylvester Stallonen tulevista elokuvista [video]

17.08.2012 07:39 | Muropaketin toimitus

The Last Stand

Sylvester Stallone ja Arnold Schwarzenegger laulattavat tänään yhdessä aseita ensi-iltansa saavassa The Expendables 2:ssa. Pian miehet pääsevät kuitenkin räiskimään myös omissa elokuvissaan, kun The Last Stand saavat ja Bullet To The Dead saavat ensi-iltansa.

Arnold Schwarzeneggerin The Last Stand kertoo pikkukaupunkiin vetäytyneestä entisestä LAPD:n poliisista. Pian sheriffi joutuu kuitenkin palaamaan tositoimiin, kun FBI pyytää hänen apuaan vaarallisen huumelordin pysäyttämiseen. Elokuvan on ohjannut Kim Jee-Woon ja sen muissa avainrooleissa nähdään Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Peter Stormare, Zach Gilford ja Genesis Rodriguez. The Last Stand saa ensi-iltansa USA:ssa tammikuussa 2013.

Sylvester Stallonen Bullet To The Head pohjautuu sarjakuvaan, kuten niin muodikasta on. Stallone esittää New Orleansista kotoisin olevaa palkkamurhaajaa, joka lyö hynttyyt yhteen newyorkilaispoliisin kanssa. Elokuvan on ohjannut Walter Hill ja sen muissa pääosissa nähdään Jason Momoa, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Sarah Shahi ja Christian Slater. Ensi-ilta on USA:ssa helmikuussa.

 

Schwarzeneggerilta ja Stallonelta ilmestyy ensi vuonna myös yhteinen elokuva, The Tomb – pako helvetistä, jolla ei kuitenkaan ole vielä ensi-iltapäivää.

Teksti: Tatu Junni