Erittäin mielenkiintoisia uutisia Captain America -elokuvasta

08.02.2010 12:38 | Muropaketin toimitus

Marvel Studioiden Captain America -elokuvasta on kantautunut viime viikkona lukuisia mielenkiintoisia uutisia. Syynä tähän on se, että elokuvan ohjaaja Joe Johnston on ollut promokiertueella uuden The Wolfman -leffansa tiimoilta. Toimittajat ovat luonnollisesti udelleet ohjaajalta myös Kapteeni Amerikasta, eikä herra suinkaan ole asiasta vaiennut, päinvastoin.

Kapteeni Amerikan näyttelijä julkistetaan parin viikon sisällä. Sitä odotellessamme on syytä kerrata mitä kaikkea The First Avenger: Captain America -elokuvasta on meille viime aikoina kerrottu:

– Elokuvan pahiksena nähdään Kapteeni Amerikan verivihollinen Punakallo (Red Skull) sekä hänen natsikätyrinsä
– Elokuva sijoittuu pitkälti 1940-luvulle
– Toisen Maailmansodan aikainen supersankaritiimi The Invaders (suom. Hyökkääjät) nähdään ratkaisevassa osassa elokuvassa. Tiimiin kuuluu elokuvassa kuusi jäsentä, joten luvassa on melkoinen supersankarikokoelma. Sarjakuvien puolella Hyökkääjien jäseniä ovat mm. alkuperäinen Human Torch (Liekki), Union Jack, Bucky ja Namor.
– Ohjaaja Johnston haluaa Captain America -elokuvan nimirooliin tuntemattoman nousukkaan ja sivuosiin tunnetumpia tähtiä
– Elokuvan ensi-ilta on tällä tietoa 22. heinäkuuta vuonna 2011

Muropaketin uusimmat