UUSIMMAT

Game of Thrones -sarjan luojat nimesivät oman suosikkikohtauksensa sarjan viimeiseltä kaudelta

03.09.2019 20:01 | Muropaketin toimitus

Game of Thrones päättyi viime keväänä kahdeksan tuotantokauden jälkeen ristiriitaisiin tunnelmiin sarjan fanien keskuudessa.

Viime keväänä päättyneen hittisarja Game of Thronesin lopetus harmitti isoa joukkoa sarjan faneja. Sarjan luojat D.B. Weiss ja David Benioff ovat nyt Comicbook.comin mukaan paljastaneet haastattelussa, mikä kohtaus mielipiteitä jakaneelta viimeiseltä kaudelta on heidän oma suosikkinsa.

Kyseinen kohtaus ei ole kummankaan käsikirjoittama eikä ohjaama. Jakso tunnetaan nimellä “A Knight of the Seven Kingdoms”, ja sen käsikirjoituksesta vastasi Bryan Cogman ja ohjauksesta David Nutter.

“Brienne of Tarth on aina ollut yksi suosikkihahmojamme ja kohtaus, missä Jaime Lannister lyö hänet ritariksi on tarinansa osalta kerrassaan ihana. Ja kun näkee Gwenin [Christie] kasvot sillä hetkellä, olen katsonut sen kohtauksen varmaan 400 kertaa ja joka kerralla se koskettaa”, Benioff kertoo ja myöntää kohtauksen saavan hänelle tipan linssiin.

Kohtaus on ymmärrettävästi myös siinä nähtävän Christien oma suosikki. “Se merkiksi minulle ideatasolla todella paljon. Hahmon osalta on niin tunteikasta, kun hän vihdoin saa jotain mitä on aina halunnut, kun hänen osaamisensa tunnustetaan.”

Game of Thronesin viimeinen kausi julkaistaan kotiteatteriversiona joulukuussa.